onsdag 6 januari 2010

7.Strumpor

Här stickas det strumpor på löpande band , nu när kylan har slagit till så är det gott att ha något varmt på fötterna.

8 kommentarer:

 1. Visst är stickade strumpor det bästa som finns. Min mor (81 år) stickar fortfarande som besatt. Hela byn har hennes strumpor på fötterna *fniss*

  SvaraRadera
 2. Om man ändå kunde sticka :-)

  SvaraRadera
 3. Ser mysigt ut.
  Fick tyvärr sluta med stickningen när jag började jobba. Samma muskelgrupper som belastas och kroppen håller inte för den lilla belastningen! Tyvärr, för det var rätt mysigt!
  Är fortvarande genomfrusen efter minuterna ute.
  Tänkte att jag skulle passa på då när jag ändå tittade in på rean på Spirit. Blev inget shoppande heller.Tack och lov saknar jag lust för shopping!

  SvaraRadera
 4. Jag kan inte sticka med strumpstickor och det är lite synd. Min svärmor stickade alltid strumpor på två stickor och det har jag kunnat. Nu har jag inte en "susning" om hur jag gjorde. Vilka vackra färger du mixar ihop. Någon kommer att bli glad och varm om fötterna. /Margareta

  SvaraRadera
 5. läckra färger.. älskar att sticka.. och virka har jag precis börjat med igen.. =) kul med hantverk..
  ha det gott

  SvaraRadera
 6. Härliga färger, önskar att mina händer inte värkte så mycket. Då hade jag stickat varenda dag. Nu blir det bara korta stunder med mjuka, lätt glidande garner.

  SvaraRadera
 7. Ja nog behövs det något värmande på fötterna alltid i dessa dagar! Får nästan lust att plocka upp stickningen och sticka ett par varv;-))

  SvaraRadera
 8. Oh, vad jag önskar att jag kunde sticka så där fina strumpor, tror oxå det är fin avkoppling att sticka.

  annette

  SvaraRadera